Teriyaki-Lachs vakuumiert

Teriyaki-Lachs vakuumiert

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 Portionen

Suroviny

  • Teriyaki-Sauce
    75 g
  • frischer Ingwer in dünne Streifen geschnitten
    20 g
  • Sesam, jede Farbe
    40 g
  • Lachsfilets frisch, mit Haut (je ca. 150 g)
    4
  • Wasser ca., bei Bedarf anpassen
    1450 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst (½ Zitrone)
    30 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 95 mg
Protein 33 g
Kalorie 1650 kJ / 394 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...