Zařízení & příslušenství
Ovar s křenem
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 15min.
4 porce
Suroviny
-
100 - 200 gramů čerstvého křenu na kousky
-
200 gramů vepřového srdce na kousky (cca ½ srdce)
-
200 gramů vepřových jater na plátky
-
500 gramů vepřového kolena vykostěného, na kousky
-
200 gramů vepřové krkovice na plátky
-
sůl
-
5 kusů bobkového listu
-
10 kusů nového koření
-
20 kusů pepře, černého, celého
-
250 gramů cibule napůl
-
1000 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
51.8 g
Kalorie
2396 kJ /
572 kcal
Tuk
36.2 g
Vláknina
5.2 g
Sacharidy
9.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Moravské zelí
25min.
Křenová pomazánka
7min.
Strouhanka z čerstvého pečiva
5min.
Bramborová kaše
50min.
Bramborové knedlíky
1hod. 50min.
Zelný salát s křenem
10min.
Bramborový salát s vejci a majonézou
1hod. 30min.
Brambory na středozemní způsob
2hod. 30min.
Pomazánka z makrely
20min.
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1hod. 35min.
Bramboráky
45min.
Sekaná roláda plněná uzenou klobásou
1hod. 10min.