
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 200 gramů čerstvého křenu na kousky
- 200 gramů vepřového srdce na kousky (cca ½ srdce)
- 200 gramů vepřových jater na plátky
- 500 gramů vepřového kolena vykostěného, na kousky
- 200 gramů vepřové krkovice na plátky
- sůl
- 5 kusů bobkového listu
- 10 kusů nového koření
- 20 kusů pepře, černého, celého
- 250 gramů cibule napůl
- 1000 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 572 kcal / 2396 kJ
- Protein
- 51.8 g
- Tuk
- 36.2 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sádlo se škvarky a tymiánem
2 Std. 5 Min
Karbanátky z medvědího česneku s bylinkovým dipem
40 Min
Strouhaný sýr
5 Min
Restovaná cibule s chilli
20 Min
Strouhanka z čerstvého pečiva
5 Min
Strouhanka
5 Min
Mleté maso
5 Min
Bramborové knedlíky
1 Std. 50 Min
Zajíčci s tvarohovou náplní
2 Std. 15 Min
Šunková rolka
20 Min
Lyonský salám
12 Std.
Kapustové karbanátky
50 Min