
Zařízení & příslušenství
Ovar s křenem
Příprava 15min
Celkový 2hod. 15min
4 porce
Suroviny
-
čerstvého křenu na kousky100 - 200 gramů
-
vepřového srdce na kousky (cca ½ srdce)200 gramů
-
vepřových jater na plátky200 gramů
-
vepřového kolena vykostěného, na kousky500 gramů
-
vepřové krkovice na plátky200 gramů
-
sůl
-
bobkového listu5 kusů
-
nového koření10 kusů
-
pepře, černého, celého20 kusů
-
cibule napůl250 gramů
-
vody1000 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
572 kcal /
2396 kJ
Protein
51.8 g
Tuk
36.2 g
Sacharidy
9.3 g
Vláknina
5.2 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Menu pro každý den
75 recept
Česká republika
Česká republika