Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 200 gramů čerstvého křenu, na kousky
- 200 gramů vepřového srdce, na kousky (cca ½ srdce)
- 200 gramů vepřových jater, na plátky
- 500 gramů vepřového kolena, vykostěného, na kousky
- 200 gramů vepřové krkovice, na plátky
- sůl
- 5 kusů bobkového listu
- 10 kusů nového koření
- 20 kusů pepře, černého, celého
- 250 gramů cibule, napůl
- 1000 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2396 kJ / 572 kcal
- Protein
- 51.8 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 36.2 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strouhanka
5min
Sekaná cibule
5min
Kapání do polévky
25min
Pomazánka z uzené makrely
15min
Ruský bramborový salát
50min
Bramborové knedlíky
1h 50 min.
Sádlo se škvarky a tymiánem
2u. 5min
Dršťková polévka
1h
Játrová rýže
35min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1h 35min
Chlupaté knedlíky
1h 5min