Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů vody
- 70 gramů másla, na kousky, plus navíc na vymazání
- 500 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučnění
- 10 gramů čerstvého droždí
- 1 čajová lžička cukru
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů parmazánu, na kousky
- 150 gramů čerstvého špenátu
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů pražených nesolených kešu ořechů
- 120 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- salátové listy
- směs zeleniny (např. okurka, paprika, cuketa, žlutá paprika, olivy)
- 1 - 2 vejce, vařená natvrdo, na plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2801 kJ / 669 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 506 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roztíratelný sýr
1h
Český chléb z žitného kvásku
15hod. 30min
Turecký flatbread
2h 10min
Jogurtové bulky se sezamem
1h 30min
Domácí máslo se zakysanou smetanou
40min
Chlebový žitný kvásek
84 Std. 15 Min
Domácí rohlíky
2h 35 min
Loupáky
3h 25 min.
Podmáslový chléb
4 Std. 35 Min
Anglické rohlíky
1h 40min
Těsto na pizzu
1h
Loupáky s mákem
1h 30min