Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sušenkový základ
- 250 gramů ovesných sušenek, napůl
- 100 gramů mandlí
- 150 gramů másla, na kousky
Krém se svízelovým sirupem
- 60 gramů pistáciových oříšků, neslaných, loupaných
- 12 plátků želatiny (20 g)
- 600 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 70 gramů krupicového cukru
- 200 gramů suchého bílého vína
-
200
gramů svízelového sirupu, např. Monin
nebo 200 gramů bezinkového sirupu - 30 gramů vanilkového cukru
- 500 gramů jogurtu, 10 % tuku
- 400 gramů čerstvého sýra
Ganache a dokončení
- 150 gramů bílé čokolády, na kousky
- 75 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 350 gramů jahod, napůl
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 3326.9 kJ / 794.1 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 44.8 g
- Tuk
- 59.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Kávová roláda s kávovou náplní a čokoládovou polevou
2h 30min
Salát pro tvorbu kolagenu
40 min
Banánová přesnídávka s ananasem a kokosem
50 min
Zajíčci s tvarohovou náplní
2h 15min
Jahodové tiramisu s pistáciemi
3h
Bezinkový nepečený dort
6 Std.
Affogato se zmrzlinou z pečených banánů
10 Std. 55 Min
Veganský cheesecake s ovocnou polevou
25 Std. 15 Min
Čokoládovo-piškotová lízátka
4h 50min
Cheesecake s lesním ovocem
3h
Piškotový korpus (bez lepku)
1h 30min
Borůvkové knedlíky
1hod. 40min