Zařízení & příslušenství
Zabijačkový guláš s knedlíkem
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 35min.
4 porce
Suroviny
Knedlík
-
20 gramů čerstvého droždí (½ kostky)
-
150 gramů mléka
-
1 čajová lžička cukru
-
320 gramů polohrubé mouky320 gramů hladké mouky
-
1 vejce
-
1 čajová lžička soli
-
1 rohlík natrhaný na kousky
Maso a omáčka:
-
140 gramů cibule napůl
-
3 stroužky česneku
-
70 gramů vepřového sádla
-
2 čajové lžičky červené papriky, sladké
-
½ čajové lžičky pálivé papriky
-
1000 gramů vody plus extra na dolití
-
1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1 čajová lžička kmínu celého
-
1 čajová lžička majoránky, sušené
-
300 gramů vepřového masa, bez kosti plec, na kostky
-
150 gramů vepřových jater na kostky
-
150 gramů vepřového srdce na kostky
-
50 gramů hladké mouky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
43.8 g
Kalorie
3095 kJ /
739 kcal
Tuk
26.8 g
Vláknina
5.7 g
Sacharidy
77.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1hod.
Kotleta s hříbky a rýží
55min.
Vepřové závitky s rýží
55min.
Dohněda orestované proužky vepřového masa
15min.
Dohněda orestované kostky vepřového masa
15min.
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2hod.
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1hod.
Dršťková polévka
1hod.
Španělské ptáčky s knedlíkem
1hod. 40min.
Vepřové kousky na zázvoru
25min.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.