Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
-
5
gramů vepřového sádla
nebo 5 gramů oleje - 500 gramů vody
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 špetka tymiánu, sušeného
- 500 gramů kuřecích jater, očištěných, překrojených napůl
- 1 špetka soli
- chilli, mleté, dle chuti
- 400 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
- 1 čajová lžička cukru
-
1
kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
nebo 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 15 gramů hladké mouky, rozmíchané v trošce vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Novoroční bramborový guláš
1h 5min
Bramboračka se sušenými houbami
30 min
Rizoto trikolora
1h 25min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1 godz. 35 min
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1hod. 20min
Klasický maďarský guláš
1 godz. 45 min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1h 50min
Moravské zelí
25 min
Katův šleh
35 Min
Žlutá rýže s kuřetem
50 Min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50 Min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 Std.