Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
-
5
gramů vepřového sádla
nebo 5 gramů oleje - 500 gramů vody
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 špetka tymiánu, sušeného
- 500 gramů kuřecích jater, očištěných, překrojených napůl
- 1 špetka soli
- chilli, mleté, dle chuti
- 400 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
- 1 čajová lžička cukru
-
1
kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
nebo 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 15 gramů hladké mouky, rozmíchané v trošce vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1089 kJ / 260 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 13.4 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25min
Katův šleh
35min
Kotleta s hříbky a rýží
55 Min
Bramborový guláš s párkem
40min
Vepřové kousky na zázvoru
25min
Roštěnky s bramborami
1h 20min
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2h 45min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min
Vepřové v mrkvi
2 Std.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1 Std. 30 Min