Zařízení & příslušenství
Kuřecí játra v rajčatové omáčce
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů cibule napůl
-
3 stroužky česneku
-
5 gramů oleje5 gramů vepřového sádla
-
500 gramů vody
-
1 špetka pepře, černého, mletého
-
1 špetka tymiánu, sušeného
-
500 gramů kuřecích jater očištěných, překrojených napůl
-
1 špetka soli
-
chilli, mleté dle chuti
-
400 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
-
1 čajová lžička cukru
-
1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody)
-
15 gramů hladké mouky rozmíchané v trošce vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
30.5 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2.8 g
Sacharidy
13.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1hod.
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55min.
Čočka na kyselo
2hod. 55min.
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1hod. 35min.
Roštěnky s bramborami
1hod. 20min.
Španělské ptáčky s knedlíkem
1hod. 40min.
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min.
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1hod.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.
Katův šleh
35min.