Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 gramů cibule
- 1 čajová lžička kmínu, celého
- 1 polévková lžíce oleje
-
500
gramů lesních hub, čerstvých nebo sušených, na silnější plátky
nebo 500 gramů žampiónů, čerstvých, na kousky - 5 vajec
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 543 kJ / 130 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 9.08 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 1.88 g
Alternativní recepty
Lečo
45 menit
Tagliatelle s restovanými hříbky
1ωρ.
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 min
Těstoviny, vařené
20 Min
Čočka na kyselo
2sa 55 dk
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1j 5 menit
Kotleta s hříbky a rýží
55 min
Vánoční Kuba
1 godz. 40 min
Houbovo-smetanová omáčka
30 menit
Španělské ptáčky s knedlíkem
1 godz. 40 min
Bramboračka se sušenými houbami
30 menit
Restované hříbky s česnekem
20 Min