
Kompatibilní verze
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 stroužky česneku
- 1 polévková lžíce worcesteru
- 1 polévková lžíce sojové omáčky
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička pepře, mletého
- 1 čajová lžička majoránky
- 4 plátky vepřového masa, krkovice
- 350 gramů směsi zeleniny, mražené, mrkev, hrášek, kukuřice
- 700 gramů vody
- 700 gramů brambor, ve slupce, na plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.
Katův šleh
35min
Roštěnky s bramborami
1hod. 20min
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1hod. 10min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1hod. 40min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40min
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40min
Kuřecí salát s těstovinami
45min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2hod.
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1hod. 50min
Kotleta s hříbky a rýží
55min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30min