Kompatibilní verze
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 stroužky česneku
- 1 polévková lžíce worcesteru
- 1 polévková lžíce sojové omáčky
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička pepře, mletého
- 1 čajová lžička majoránky
- 4 plátky vepřového masa, krkovice
- 350 gramů směsi zeleniny, mražené, mrkev, hrášek, kukuřice
- 700 gramů vody
- 700 gramů brambor, ve slupce, na plátky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1552 kJ / 371 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřové závitky s rýží
55min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Kotleta s hříbky a rýží
55min
Vepřové kousky na zázvoru
25 min
Kuřecí nudličky v rajčatové šťávě s bramborovými plátky
40 min
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1h
Kuřecí prsa v jogurtové omáčce s bramborami
40 min
Katův šleh
35 Min
Roštěnky s bramborami
1h 20min
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h