Foie gras al vacío

Foie gras al vacío

3.6 8 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 72hod.
6 raciones

Suroviny

  • 1 foie gras de pato crudo (aprox. 400 g)
  • 2 cucharadas de coñac
    2 cucharadas de brandy
  • 2 cucharaditas de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1500 g de agua
  • 10 g zumo de limón
  • cubitos de hielo

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 857 mg
Protein 3.2 g
Kalorie 1406.5 kJ / 341.5 kcal
Tuk 33.8 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 15 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...