![Foie gras (al vacío) Foie gras (al vacío)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cd04c6b0-d8fb-4408-a753-382a5c7a588b/Derivates/349b482e-12b5-417c-9949-e8f1f21b9b58.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 foie gras de pato crudo (aprox. 400 g)
-
2
cucharadas de coñac
nebo 2 cucharadas de brandy - 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1500 g de agua
- 10 g de zumo de limón
- cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 33.8 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 857 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Chalota caramelizada (350 g)
25min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 godz. 10 min
Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)
1h
Bombones de oricios
4h 20min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5 godz.
Terrinas de foie trufado
74h
Salsa holandesa (Espesar)
15min
Ensalada polaca con salsa tártara
45min
Foie de pato
33hod.
Paté de higaditos y manzana al oporto
15 godz. 15 min
Cebolla caramelizada (500 g)
40min