
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 foie gras de pato crudo (aprox. 400 g)
-
2
cucharadas de coñac
nebo 2 cucharadas de brandy - 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1500 g de agua
- 10 g de zumo de limón
- cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 341.5 kcal / 1406.5 kJ
- Protein
- 3.2 g
- Tuk
- 33.8 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Sodík
- 857 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carrilleras de cerdo al vino tinto al vacío
8hod. 45min
Royal de foie con caramelo
1hod. 50min
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1hod. 50min
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4hod. 40min
Foie de pato
33hod.
Claras montadas
5min
Cebolla caramelizada (500 g)
40min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25hod.
Terrinas de foie trufado
74hod.
Berenjenas al miso (Al vacío)
2hod. 45min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2hod. 20min