Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 foie gras de pato crudo (aprox. 400 g)
-
2
cucharadas de coñac
nebo 2 cucharadas de brandy - 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1500 g de agua
- 10 g de zumo de limón
- cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 33.8 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 857 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Lemon curd (Espesar)
20 Min
Canapés de pan negro y salmón
3 Std.
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1h 50min
Foie de pato
33h
Dip de huevas de pescado (Taramasalata)
15 Min
Steak tartare con confitura de tomate concentrado para dos
1 Std. 15 Min
Turrón duro
49 Std.
Salmón al aroma de lima y menta con ensalada de espárragos (Al vacío)
3h 35min
Tejas de almendras
12 godz. 40 min
Pollo teriyaki (Al vacío)
2 Std.
Foie de pato
33h