Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 foie gras de pato crudo (aprox. 400 g)
-
2
cucharadas de coñac
nebo 2 cucharadas de brandy - 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1500 g de agua
- 10 g de zumo de limón
- cubitos de hielo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 33.8 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 857 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 min
Ensalada de tomate y sardina ahumada con helado de aceite de oliva
4h 15min
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1 Std. 50 Min
Magret de pato con salsa de granada
45 min
Foie de pato
33h
Yogur con coulis de fresa y virutas de chocolate
13h
Paté de higaditos al oporto con higos
5óra 15p
Terrinas de foie trufado
74h
Salsa holandesa (Espesar)
15min
Lemon curd (Espesar)
20 min
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45 min