Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di latte
- 6 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
- 1250 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 900.9 kJ / 215.3 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 505.8 mg
Alternativní recepty
Ciabattine
3h 30 min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pane alla ricotta
3h
Nodini alle olive
4h 30 min
Pane al curry e paprika
4 godz. 50 min
Panino ai semi di papavero (per 1 persona)
3h
Pane bianco
3h
Filoncini di semola
4h
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 min
Pane veneziano
18h 30min
Pane arabo
3h 30 min