
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di latte
- 6 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
- 1250 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 215.3 kcal / 900.9 kJ
- Protein
- 6.4 g
- Tuk
- 2.8 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Sodík
- 505.8 mg
Alternativní recepty
Pane integrale
3hod. 15min
Pane al latte con semi di papavero
1hod. 40min
Ciabattine
3hod. 30min
Filoncini di semola
4hod.
Pane ai cereali
3hod.
Mezzaluna di pane al farro
3hod.
Pane in cassetta semplice
19hod.
Panini all'olio (TM6)
1hod. 10min
Panini all'olio
3hod. 10min
Filone di sola semola
2hod. 50min
Pane bianco
3hod.
Pane semplice
4hod.