Zařízení & příslušenství
Treccia di pane alle olive
Příprava 30min.
Celkový 5hod. 30min.
1000 g
Suroviny
-
250 g di latte
-
6 g di lievito di birra fresco
-
200 g di farina tipo 00
-
300 g di farina tipo 0
-
10 g di sale
-
120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
-
1250 g di acqua
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Sodík
505.8 mg
Protein
6.4 g
Kalorie
900.9 kJ /
215.3 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
0.8 g
Sacharidy
40.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Nodini alle olive
4hod. 30min.
Pane al latte con semi di papavero
1hod. 40min.
Pane ai semi di girasole
22hod.
Pane alla ricotta
3hod.
Pane in cassetta semplice
19hod.
Pane integrale
3hod. 15min.
Mezzaluna di pane al farro
3hod.
Panini all'olio (TM6)
1hod. 10min.
Ciabattine
3hod. 30min.
Pane semplice
4hod.
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min.
Pane bianco
3hod.