Treccia di pane alle olive

Treccia di pane alle olive

4.5 71 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 5hod. 30min.
1000 g

Suroviny

  • 250 g di latte
  • 6 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina tipo 00
  • 300 g di farina tipo 0
  • 10 g di sale
  • 120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
  • 1250 g di acqua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 505.8 mg
Protein 6.4 g
Kalorie 900.9 kJ / 215.3 kcal
Tuk 2.8 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 40.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...