Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di latte
- 6 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 00
- 300 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 120 - 150 g di olive taggiasche denocciolate a rondelle
- 1250 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 9372 kJ / 2240 kcal
- Protein
- 67.5 g
- Sacharidy
- 394.6 g
- Tuk
- 43.5 g
- Nasycený tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 23.6 g
Alternativní recepty
Panini all'olio
3h 10min
Pane alla birra (TM6)
4 Std.
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Pane alla ricotta
3h
Focaccine con olive
3u. 50min
Nodini alle olive
4 godz. 30 min
Filoncini alla cipolla
3u. 50min
Pane al latte con semi di papavero
1h 40 min
Pane alle olive
2h 20 min
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
4 godz. 30 min
Ciabattine
3h 30min
Ciabattine veloci
3h 10min