Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Leberpfannkuchen
- 600 g Hühnerleber, in Stücken
- 2 Eier
- 50 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 30 g Öl zum Braten
Füllung und Fertigstellung
- 160 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Rüebli, in Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g pflanzliches Öl
- 85 g Ketchup
- 120 g Mayonnaise (siehe Tipp)
-
10
g Dill, frisch, gehackt
nebo 10 g Kräutermischung, frisch, gehackt - 50 g grüne Peperoni, in Würfeln (5 mm)
- 50 g rote Peperoni, in Würfeln (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1362 kJ / 325 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfisch-Empanada (Pastete)
1h 10min
Avocado-Zitronen-Creme
20 min
Mini-Plumcake mit Jogurt
40min
Fischsuppe mit Gemüse
35 Min
Aprikosen-Schoggipraliné-Törtchen
24h
Krokante Schoggi-Torte
15h
Fleischpasteten
3h
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20 min
Überbackener Cheesecake
3 Std. 10 Min
Erdbeerpudding mit Birnen
24h
Ribisel-Pavlova
2 Std. 50 Min
Schoggi-Coulant mit Herz
1h 30min