Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g rote Zwiebeln, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- 30 - 40 g Rotweinessig, nach Geschmack
- 10 g Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 50 g Olivenöl, nativ
- ½ Knoblauchzehe (volitelně)
-
40
g Limettensaft, frisch gepresst,
nebo 40 g Zitronensaft, frisch gepresst - ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 300 g Wasser
- 500 g Riesencrevetten, roh, geschält und entdarmt (ca. 1000 g Riesencrevetten mit Schale)
- Salz nach Geschmack
-
1
Limette, in Scheiben (2-3 mm)
nebo 1 Zitrone, in Scheiben (2-3 mm) - 200 g Fenchelknolle, in dünnen Scheiben (1-2 mm)
- 400 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2h 20min
Meeresfrüchte Korma
40min
Coq au vin
2 godz.
Poulet auf roten Peperoni
1h 5 min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 min
Knoblauch-Ingwer-Bohnen
20min
Crevettencurry
35min
Grünes Poulet-Curry
55min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 min
Ingwer-Chili-Dressing
5 min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min