Peperonata sottovuoto

Peperonata sottovuoto

4.5 20 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
2 porzioni

Suroviny

  • 300 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cipolle a listarelle
  • 2 spicchi di aglio a metà
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 cucchiaini di erbe aromatiche miste secche
  • 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate (volitelně)
  • 2 pizzichi di sale
  • 1600 g di acqua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 794.1 mg
Protein 1.9 g
Kalorie 947.5 kJ / 226.5 kcal
Tuk 20.5 g
Vláknina 3.4 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 9.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...