Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle a listarelle
- 2 spicchi di aglio a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaini di erbe aromatiche miste secche
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate (volitelně)
- 2 pizzichi di sale
- 1600 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 947.5 kJ / 226.5 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 794.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa aurora (besciamella al pomodoro)
15 Min
Bigoli con ragù di anatra
2 Std.
Peperoni e cipolle insaporite
25 Min
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2 Std. 10 Min
Cipolle insaporite (300 g)
20 min
Peperoni in agrodolce sottovuoto
2 Std.
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Peperonata (TM6)
45 Min
Impasto per pizza di Kamut®
2 Std.
Focaccia con le cipolle TM6
3 Std. 30 Min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 Std.