
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Seppioline coi piselli
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di seppioline intere, pulite
- 200 g di piselli in scatola sciacquati e sgocciolati
Polenta
- 400 g di farina di mais bramata
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
-
1
cucchiaio di olio extravergine di oliva
nebo 25 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 768.3 kcal / 3214.3 kJ
- Protein
- 36.2 g
- Tuk
- 27.8 g
- Sacharidy
- 92.6 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Sodík
- 2273.3 mg
Alternativní recepty
Menu: Risotto allo zafferano con salsiccia e tortini al cioccolato
1hod.
Lonza alla salvia
1hod. 10min
Fregola con le seppie
40min
Salamelle con fagioli a Cottura Lenta
4hod. 30min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2hod.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3hod. 20min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8hod. 45min
Polenta bianca morbida con sugo alle vongole
1hod. 55min
Polenta taragna
1hod. 15min
Cotechino e lenticchie
1hod.
Brasato ai funghi
6hod.
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9hod.