Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Seppioline coi piselli
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di seppioline intere, pulite
- 200 g di piselli in scatola, sciacquati e sgocciolati
Polenta
- 400 g di farina di mais bramata
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale grosso
-
1
cucchiaio di olio extravergine di oliva
nebo 25 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3214.3 kJ / 768.3 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 92.6 g
- Tuk
- 27.8 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 2273.3 mg
Alternativní recepty
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 Std. 30 Min
Ossobuco alla milanese
1h 10 min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5 Std. 40 Min
Polenta
1 Std.
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Castagne sottovuoto
1h 30min
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4h 30 min
Ossobuco Sottovuoto
12 godz. 40 min
Manzo all'olio con polentina bianca
3 Std.
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9 Std.
Brasato ai funghi
6u.