Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta

Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta

4.1 19 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 6hod. 20min.
4 porzioni

Suroviny

Seppioline coi piselli
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 120 g di cipolla in quarti
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di seppioline intere, pulite
  • 200 g di piselli in scatola sciacquati e sgocciolati
Polenta
  • 400 g di farina di mais bramata
  • 1600 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
    25 g di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 2273.3 mg
Protein 36.2 g
Kalorie 3214.3 kJ / 768.3 kcal
Tuk 27.8 g
Vláknina 5.9 g
Nasycený tuk 7.9 g
Sacharidy 92.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...