Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 EL Rosinen
-
2
EL Rum
nebo 2 EL Apfelsaft - 500 g Äpfel, Sorte Braeburn
- ½ Bio-Zitrone
- 4 Eier (Größe M)
- 1 TL Zimt, gemahlen
-
Rapsöl zum Einfetten
nebo Kokosöl zum Einfetten - 1 Prise Salz
- 1 TL Vanillepaste
- 80 g Honig
- 300 g Magertopfen
- 40 g Haferflocken, feinblättrig
- 2 - 3 EL Mandelstifte
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1403 kJ / 335 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 211 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1 Std. 25 Min
Gefüllte Zucchini-Erdäpfelpuffer mit "RUPP S´beschte Sortiment"
35min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1h 30min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1 Std. 15 Min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 Std. 20 Min
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55min
Erdäpfel-Karfiol-Auflauf
1h 30min
Birnenkuchen mit Walnüssen
1h
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45min
Marillenkuchen
1h 30min