Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 EL Rosinen
-
2
EL Rum
nebo 2 EL Apfelsaft - 500 g Äpfel, Sorte Braeburn
- ½ Bio-Zitrone
- 4 Eier (Größe M)
- 1 TL Zimt, gemahlen
-
Rapsöl zum Einfetten
nebo Kokosöl zum Einfetten - 1 Prise Salz
- 1 TL Vanillepaste
- 80 g Honig
- 300 g Magertopfen
- 40 g Haferflocken, feinblättrig
- 2 - 3 EL Mandelstifte
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1403 kJ / 335 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 211 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnenkuchen mit Walnüssen
1j
Mohn-Topfen-Knödel mit Apfelmus (glutenfrei)
45 Min
Osternest aus Germteig
2j
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50 menit
Kürbisnocken (glutenfrei)
50 menit
Faschierter Braten mit Zucchini, Speck und Mozzarella
1j 20 menit
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 Min
Saftiger Polentaauflauf mit Äpfeln (glutenfrei)
1j 25 menit
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1 Std. 15 Min
Marillenkuchen
1j 30 menit
Gotl-Zopf
2h 15 min
Schneller Apfelkuchen
1j 30 menit