Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 75 g Speckwürfel
- 500 g Erdäpfel, geschält
- 600 g Kürbisfleisch
- 10 g Tomatenmark
- 1 EL Weizenmehl, universal
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Kümmel, gemahlen
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 600 g Wasser
-
8
Frankfurter
nebo 8 Debreziner - 1 Spritzer Essig
- 1 Prise Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1129 kJ / 270 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Fisolengulasch
1 godz. 10 min
Schinkenfleckerl überbacken
1 godz. 10 min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
Eiernockerl
30min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Erdäpfelgulasch
1 godz. 10 min
Kürbisgulasch
45min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 godz. 10 min