Kompatibilní verze
Gefüllte Zucchini-Erdäpfelpuffer mit "RUPP S´beschte Sortiment"
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Buchweizen
- 600 g Erdäpfel, speckig, geschält, in Stücken (2 cm)
- 200 g Zucchini, in Stücken (2 cm)
- 7 Schmelzkäse Ecken (RUPP S´beschte Sortiment)
- 1 Ei (Größe M)
- 1 TL frische Thymianblättchen
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- ¼ - ½ TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ - ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 EL Öl
- 4 EL Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 776 kJ / 185 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 347 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchinipuffer mit Avocadocreme und Joghurtdip
50min
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1h
Erdäpfel-Karfiol-Auflauf
1h 30min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Kürbisnocken (glutenfrei)
50min
Gemüse-Tofu-Lasagne
1h 15 min
Erdäpfelpüree-Laibchen
55min
Gebackene Erdäpfelnudeln
1h 20 min
Sommer Bolognese Bowl
35 Min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1h