Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
Rapsöl zum Einfetten
nebo Butterschmalz zum Einfetten - 2 Knoblauchzehen
- 50 g Hartkäse (z. B. Gouda, Emmentaler, Bergkäse), in Stücken
- 200 g Crème fraîche
- 50 g Schmelzkäse (z. B. RUPP Enzian)
- 250 g Milch
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskatnuss, frisch gerieben
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1000 g Erdäpfel, festkochend
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1808 kJ / 432 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 808 mg
Alternativní recepty
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Eiernockerl
30 min
Überbackene Gemüse-Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1h
Schinkenfleckerl überbacken
1h 10min
Jägersauce mit Knödel
50min
Fleischlose Fleischlaibchen
35min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1h
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Schnittlauchsauce
10 min