Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Hartkäse, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 150 - 180 g Karotten, in Stücken (2 cm)
-
300
g Weißkraut, in Stücken (3 cm), (siehe Variationen)
nebo 300 g Fenchelknollen, in Stücken (3 cm), (siehe Variationen) - 3 TL Kräutersalz
- 200 g Risottoreis
- 1 - 2 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 3 EL Paprikapulver
- 400 - 450 g Schweinefleisch, ausgelöst, in Stücken (3-4 cm), Gulaschfleisch von der Schulter
- 600 g Wasser
- 5 - 10 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2608 kJ / 623 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 2018 mg
Alternativní recepty
One Pot Feta Pasta
35min
Chinesische Nudeln mit scharfem Faschierten
45min
Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50min
Cremige Schinkennudeln überbacken
1 godz.
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30 Min
Jägersauce mit Knödel
50min
Fruchtpudding (aus Resten)
25 min
Menü: Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli, Schokokuchen
1óra 10p
Rinderstreifen in Champignon-Pfeffersauce mit Spätzle
1 godz.
Champignonsauce
30 Min
Faschierter Braten mit Zucchini, Speck und Mozzarella
1 godz. 20 min
Biscoff-Cheesecake
6 godz. 25 min