Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Knollensellerie, geschält, in Stücken (ca. 3 cm)
- 2 Schweinslungenbraten (à ca. 400-500 g), im Ganzen
- 4 - 6 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Dekorieren
- 150 g Tiroler Schinkenspeck, fein geschnitten
- 250 g Wasser
- 500 - 550 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 300 g Erbsen, tiefgekühlt
- 80 g Butter, in Stücken
- 1 - 1 ½ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
-
¼
TL Muskatblüte (Macis), gemahlen
nebo 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen - 1 - 2 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- Öl zum Anbraten
- 1 Prise Zucker
-
4 - 6
EL Majoran, getrocknet (siehe Hintergrundinformation), zur Dekoration
nebo 4 - 6 EL Röstzwiebeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4004 kJ / 956 kcal
- Protein
- 66 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 62 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1 Std.
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 min
Boef Stroganoff
50 Min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1 Std. 25 Min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1 Std.
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Gefülltes Brathenderl
1h 45min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 Min