
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Knollensellerie geschält, in Stücken (ca. 3 cm)
- 2 Schweinslungenbraten (à ca. 400-500 g), im Ganzen
- 4 - 6 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Dekorieren
- 150 g Tiroler Schinkenspeck fein geschnitten
- 250 g Wasser
- 500 - 550 g Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 300 g Erbsen, tiefgekühlt
- 80 g Butter in Stücken
- 1 - 1 ½ TL Salz etwas mehr zum Abschmecken
-
¼
TL Muskatblüte (Macis), gemahlen
nebo 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen - 1 - 2 Msp. Cayennepfeffer, gemahlen
- Öl zum Anbraten
- 1 Prise Zucker
-
4 - 6
EL Majoran, getrocknet (siehe Hintergrundinformation), zur Dekoration
nebo 4 - 6 EL Röstzwiebeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 956 kcal / 4004 kJ
- Protein
- 66 g
- Tuk
- 62 g
- Sacharidy
- 34 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1hod.
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1hod.
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1hod. 25min
Reisfleisch
2hod. 20min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1hod. 10min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Gefülltes Brathenderl
1hod. 45min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min