Kouign-amann à l'ail et au parmesan

Kouign-amann à l'ail et au parmesan

4.4 21 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 15min.
12 portions

Suroviny

La détrempe (à faire la veille ou 2 heures minimum à l'avance)
  • 180 g de lait demi-écrémé
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 300 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 15 g de sucre en poudre
Le tourage
  • 300 g de beurre demi-sel (dont 200 g en 1 morceau et 100 g coupé en morceaux)
  • 100 g de parmesan coupé en morceaux
  • 25 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 1 botte de persil frais
  • 10 gousses d'ail

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 254.3 mg
Protein 7.2 g
Kalorie 1422.9 kJ / 342.3 kcal
Tuk 25.1 g
Vláknina 1.3 g
Nasycený tuk 16.8 g
Sacharidy 21.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...