Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La détrempe (à faire la veille ou 2 heures minimum à l'avance)
- 180 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de sucre en poudre
Le tourage
- 300 g de beurre demi-sel (dont 200 g en 1 morceau et 100 g coupé en morceaux)
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 25 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 botte de persil frais
- 10 gousses d'ail
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1422.9 kJ / 342.3 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 21.1 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 254.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minifocaccias moelleuses
3 godz. 30 min
Sauce au fromage
20 Min
Bhajis à l'oignon avec sauce à la coriandre et au piment
1h
Quiche de pommes de terre, andouille et poireaux
1 godz. 30 min
Fougasse catalane
6 Std. 25 Min
Profiteroles au foie gras
1u. 45min
Pain au romarin méditerranéen
1h 55min
Pâte à tartiner choco-noisette
25 min.
Babka salé au saumon fumé
4h
Couronne royale au camembert
2h 25min
Miniclub-sandwichs
1 godz. 30 min
Brioche feuilletée
5 Std.