Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La détrempe (à faire la veille ou 2 heures minimum à l'avance)
- 180 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de sucre en poudre
Le tourage
- 300 g de beurre demi-sel (dont 200 g en 1 morceau et 100 g coupé en morceaux)
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 25 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 botte de persil frais
- 10 gousses d'ail
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1422.9 kJ / 342.3 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 21.1 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 254.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galettes de spaghetti de patates douces (latkes)
55min
Babka salé au saumon fumé
4h
Canapés aux crevettes et purée de petits pois à la menthe
1h
Pain apéritif aux lardons, oignons, tomates séchées et béchamel
1h 30min
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30min
Samoussas de cabillaud, coriandre, oignon, sauce cheddar
35 Min
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Planche de beurre au pesto d'épinards
15min
Bretzel aux 3 fromages
1 godz. 5 min
Pain torsadé cheddar et ciboulette
3h 25 min.
Brioche suisse béchamel-saumon
2h
Pains à burgers américains
3h 15 min