Zařízení & příslušenství
蠔油青椒牛肉
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
醬油 約2 茶匙10 克
-
糖 約1 茶匙5 克
-
太白粉 約1 茶匙5 克
-
牛腰內肉 (里肌),切0.3公分厚,約4×4公分大小,擦乾水份300 克
-
蠔油 約1 大匙10 克
-
油40 克
-
青椒 切塊狀100 克
-
洋蔥 切塊,約3公分40 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
284.7 mg
Protein
16.1 g
Kalorie
911.2 kJ /
217.8 kcal
Tuk
15.8 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
4.1 g
Sacharidy
4.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
人氣高溫食譜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan