蠔油青椒牛肉

蠔油青椒牛肉

5.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 醬油 約2 茶匙
    10 克
  • 約1 茶匙
    5 克
  • 太白粉 約1 茶匙
    5 克
  • 牛腰內肉 (里肌),切0.3公分厚,約4×4公分大小,擦乾水份
    300 克
  • 蠔油 約1 大匙
    10 克
  • 40 克
  • 青椒 切塊狀
    100 克
  • 洋蔥 切塊,約3公分
    40 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 284.7 mg
Protein 16.1 g
Kalorie 911.2 kJ / 217.8 kcal
Tuk 15.8 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 4.1 g
Sacharidy 4.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...