Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 100 g pork fat, cut into pieces (3 cm)
Caramelised onion
- 20 g olive oil
- 250 g red onion, cut into wedges
- ½ fresh long red chilli, cut into pieces
- 100 g light brown sugar
- 100 g red wine vinegar
- 1 tsp salt
Chicken sausage
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp dried mixed herbs
- 2 garlic cloves
- sausage casings (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 801.9 kJ / 191.7 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 411.2 mg
Alternativní recepty
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40 min
Italian sausages
40 dk
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 Std. 40 Min
Thousand island dressing
5 dk
Beef rendang
6 godz. 20 min
Sour Plum Candy
20 dk
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
1 Std. 35 Min
Korean marinade
40 dk
Chicken stock powder
6 godz. 35 min
Mother sourdough starter
108 Std. 20 Min
Korean fried chicken
4 godz.
Pan de Sal
2 Std. 20 Min