Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 20 g vegetable oil
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 2 dried red chillies
- 2 tsp ground Szechuan pepper (see Tips)
- 20 g red chilli oil (see Tips)
- 40 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 700 - 900 g water
- 1 tsp dark soy sauce
- ½ tsp white sugar
- ½ tsp salt
- 100 g sweet potato noodles (see Tips)
- 300 g beef fillet, cut into thin slices
- 100 g fresh bean sprouts
- fresh coriander, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 5382 kJ / 1281.4 kcal
- Protein
- 75.6 g
- Sacharidy
- 109.8 g
- Tuk
- 57.8 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 10.6 g
- Sodík
- 1970.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1 godz.
Pad kra pow
45 Min
Goi muc (squid salad)
45 Min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 godz.
Pork vindaloo
2 Std. 20 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Hot and sour soup
55 min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 Min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min