Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 20 g vegetable oil
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 2 dried red chillies
- 2 tsp ground Szechuan pepper (see Tips)
- 20 g red chilli oil (see Tips)
- 40 g chilli broad bean paste (see Tips)
- 700 - 900 g water
- 1 tsp dark soy sauce
- ½ tsp white sugar
- ½ tsp salt
- 100 g sweet potato noodles (see Tips)
- 300 g beef fillet, cut into thin slices
- 100 g fresh bean sprouts
- fresh coriander, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 5382 kJ / 1281.4 kcal
- Protein
- 75.6 g
- Sacharidy
- 109.8 g
- Tuk
- 57.8 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 10.6 g
- Sodík
- 1970.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kung Pao chicken
1h 30 min
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Curry laksa
45 min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Pork vindaloo
2h 20min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Asian-style mussels
30 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 Min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40 min