回鍋肉

回鍋肉

4.5 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 豬五花肉 整塊
    250 克
  • 花椒粒
    ½ 茶匙
  • 1 小撮
  • 紹興酒
    1 大匙
  • 3 片
  • 切段
    1 根
  • 800 克
  • 10 克
  • 蒜頭 切片
    2 粒
  • 豆豉
    15 克
  • 豆瓣醬
    15 克
  • 蒜苗 切斜段,約4 公分
    250 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 602.1 mg
Protein 8.3 g
Kalorie 1301.3 kJ / 311 kcal
Tuk 26.6 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 7.9 g
Sacharidy 10.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...