Zařízení & příslušenství
回鍋肉
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
豬五花肉 整塊250 克
-
花椒粒½ 茶匙
-
鹽1 小撮
-
紹興酒1 大匙
-
薑3 片
-
蔥 切段1 根
-
水800 克
-
油10 克
-
蒜頭 切片2 粒
-
豆豉15 克
-
豆瓣醬15 克
-
蒜苗 切斜段,約4 公分250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
602.1 mg
Protein
8.3 g
Kalorie
1301.3 kJ /
311 kcal
Tuk
26.6 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
7.9 g
Sacharidy
10.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
人氣高溫食譜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan