Pasta z tuńczyka i jajek

Pasta z tuńczyka i jajek

4.6 1.7K rating
Příprava 5min.
Celkový 20min.
4 porcje

Suroviny

  • 400 g wody
  • 4 jajka
  • 1 puszka tuńczyka, w oleju odsączonego (waga po odsączeniu ok. 140 g)
  • 100 g śmietany, 18% tłuszczu
    100 g jogurtu naturalnego, gęstego
  • 1 - 2 łyżki szczypiorku, świeżego posiekanego
  • ½ łyżeczki soli
  • ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 504.8 mg
Protein 16.5 g
Kalorie 729.3 kJ / 174.3 kcal
Tuk 11.3 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 1.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...