
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g wody
- 4 jajka
- 1 puszka tuńczyka, w oleju odsączonego (waga po odsączeniu ok. 140 g)
-
100
g śmietany, 18% tłuszczu
nebo 100 g jogurtu naturalnego gęstego - 1 - 2 łyżki szczypiorku, świeżego posiekanego
- ½ łyżeczki soli
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 174.3 kcal / 729.3 kJ
- Protein
- 16.5 g
- Tuk
- 11.3 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Sodík
- 504.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta jajeczna z awokado
35min
Wiosenny twarożek
5min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1hod.
Pasta z tuńczyka
20min
Twarożek ziołowy
10min
Pasta z makreli wędzonej
20min
Pasta ze szprotów i twarogu
10min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15min
Pasta z łososia
5min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30min
Pasta śródziemnomorska
15min