Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů mléka
- 1 čajová lžička cukru
- 20 gramů čerstvého droždí
- 300 gramů hrubé mouky
- 1 čajová lžička soli
- 1 vejce
- 30 - 40 gramů másla, rozpuštěného
- 500 gramů vody
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1523 kJ / 364 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 57.4 g
- Tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Žádné hodnocení
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1h
Mléčné knedlíky
40 min
Zázvorovo-medové dortíky s plátkem mandarinky
1h
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25min
Velikonoční majonézová omáčka
Žádné hodnocení
Cheesecakovo-čokoládové fondue
25min
Focaccia s bramborami a rozmarýnem
1h 35min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1u. 25min
Péřové bramborové knedlíky
1h 10min
Chléb
1h 40min
Karlovarské knedlíky
50min