Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů sýru parmazánu, na kousky
- ½ svazku čerstvé bazalky, pouze listy
- 150 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 25 gramů olivového oleje
- 800 gramů konzervovaných rajčat
- 1 čajová lžička cukru
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0.5l vody)
nebo 1 čajová lžička dochucovací pasty, zeleninové - 100 gramů vody
- 1 polévková lžíce koření na pizzu
- 1000 gramů gnocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcí
- Kalorie
- 1814 kJ / 433 kcal
- Protein
- 16.13 g
- Sacharidy
- 67.7 g
- Tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne se slaninou a zeleninou
35min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1h
Okurkové lodičky s bulgurem a dýňovým rizotem
1h 15min
Těstoviny se zeleninovým ragú
45 Min
Špagety s rajčaty a slaninou
35min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30min
Gnocchi s avokádem
20min
Špagety all'Amatriciana
30min