Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 gramů sýru parmazánu, na kousky
- ½ svazku čerstvé bazalky, pouze listy
- 150 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 25 gramů olivového oleje
- 800 gramů konzervovaných rajčat
- 1 čajová lžička cukru
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0.5l vody)
nebo 1 čajová lžička dochucovací pasty, zeleninové - 100 gramů vody
- 1 polévková lžíce koření na pizzu
- 1000 gramů gnocchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcí
- Kalorie
- 1814 kJ / 433 kcal
- Protein
- 16.13 g
- Sacharidy
- 67.7 g
- Tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 min
Těstovinový salát Caprese
25 min
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35 min
Mušličky s dýní a slaninou
30 min
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30 min
Gnocchi s avokádem
20min
Ravioli s cuketovou omáčkou
35 min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 min
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30 min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 dk
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22 分钟