Zařízení & příslušenství
Gnocchi trikolóra
Příprava 20min.
Celkový 25min.
6 porcí
Suroviny
-
100 gramů sýru parmazánu na kousky
-
½ svazku čerstvé bazalky pouze listy
-
150 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
25 gramů olivového oleje
-
800 gramů konzervovaných rajčat
-
1 čajová lžička cukru
-
1 čajová lžička dochucovací pasty, zeleninové1 kostka zeleninového bujónu (pro 0.5l vody)
-
100 gramů vody
-
1 polévková lžíce koření na pizzu
-
1000 gramů gnocchi
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porcí
Protein
16.13 g
Kalorie
1814 kJ /
433 kcal
Tuk
10.1 g
Vláknina
6.3 g
Sacharidy
67.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Menu pro každý den
75 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30min.
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30min.
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30min.
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min.
Mozzarellové špízy s pestem z rukoly
2hod. 15min.
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10min.
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min.
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min.
Zapečené těstoviny se zeleninou
1hod.
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1hod. 30min.
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min.
Gnocchi s avokádem
20min.