Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
TM6 TM5 TM31

Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote

4.8 (10 hodnocení)

Suroviny

Cinnamon Panna Cotta

  • 4 gelatine leaves (1.5 g each)
  • 110 g granulated sugar
  • 2 cm cinnamon stick
  • 480 g double cream (around 48 % fat)
  • 250 g whole milk

Apple, Apricot and Ginger Compote

  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 70 g dried apricots, soft
  • 600 g Cox apples, peeled, quartered, cores removed
    nebo 600 g tart apples, peeled, quartered, cores removed
  • 10 g sugar
  • 75 g water
  • 20 g unsalted butter, diced (1 cm)
  • 1 tsp lemon juice

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
2361 kJ / 564 kcal
Protein
4.5 g
Sacharidy
39.8 g
Tuk
43 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty