Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote

Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote

4.8 11 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 6hod. 30min.
6 portions

Suroviny

Cinnamon Panna Cotta
  • gelatine leaves (1.5 g each)
    4
  • granulated sugar
    110 g
  • cinnamon stick
    2 cm
  • double cream (around 48 % fat)
    480 g
  • whole milk
    250 g
Apple, Apricot and Ginger Compote
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    15 g
  • dried apricots soft
    70 g
  • Cox apples peeled, quartered, cores removed
    600 g
    600 g tart apples, peeled, quartered, cores removed
  • sugar
    10 g
  • water
    75 g
  • unsalted butter diced (1 cm)
    20 g
  • lemon juice
    1 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 4.5 g
Kalorie 2361 kJ / 564 kcal
Tuk 43 g
Sacharidy 39.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...