Zařízení & příslušenství
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
Příprava 20min.
Celkový 6hod. 30min.
6 portions
Suroviny
Cinnamon Panna Cotta
-
gelatine leaves (1.5 g each)4
-
granulated sugar110 g
-
cinnamon stick2 cm
-
double cream (around 48 % fat)480 g
-
whole milk250 g
Apple, Apricot and Ginger Compote
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
dried apricots soft70 g
-
600 g tart apples, peeled, quartered, cores removedCox apples peeled, quartered, cores removed600 g
-
sugar10 g
-
water75 g
-
unsalted butter diced (1 cm)20 g
-
lemon juice1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
4.5 g
Kalorie
2361 kJ /
564 kcal
Tuk
43 g
Sacharidy
39.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Apple of My Eye
7 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Crab Tart
2h 30min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Polenta Mandarin and Almond Cake
2h 35min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Torta Caprese
55min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Tarte Tatin
1h
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2h 15min
Rich Lemon Ice Cream
12h 10min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min