Kompatibilní verze
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cinnamon Panna Cotta
- 4 gelatine leaves (1.5 g each)
- 110 g granulated sugar
- 2 cm cinnamon stick
- 480 g double cream (around 48 % fat)
- 250 g whole milk
Apple, Apricot and Ginger Compote
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 70 g dried apricots, soft
-
600
g Cox apples, peeled, quartered, cores removed
nebo 600 g tart apples, peeled, quartered, cores removed - 10 g sugar
- 75 g water
- 20 g unsalted butter, diced (1 cm)
- 1 tsp lemon juice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2361 kJ / 564 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 39.8 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Tarte tatin
2h
Blueberry Cheesecake
5h
Apricot Raspberry Cheesecake
5h 30min
Tartare Sauce
10 min
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1h 15 min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Hollandaise sauce
15min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18h
Crab Tortelloni, Red Mullet
5h
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15 min
Cardamom Bread and Butter Pudding
1h