Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g sugar
- 2 oranges, 4-6 thin peelings of skin (see tip) and 90 g juice
- 30 g orange liqueur (e.g. Grand Marnier)
- 6 egg yolks, from medium eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1467 kJ / 350 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Spiced Red Wine Pears
45 Min
Floating islands
40min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2h 5min
Masala Hake at 55°C
55min
Caviar Cream Cheese with Cress and Radish Salad
Žádné hodnocení
Cream cheese spread with radishes
5min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min
Apple Mulled Wine
25 min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min