Zařízení & příslušenství
Orange Liqueur Zabaglione
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 portions
Suroviny
-
sugar120 g
-
oranges 4-6 thin peelings of skin (see tip) and 90 g juice2
-
orange liqueur (e.g. Grand Marnier)30 g
-
egg yolks from medium eggs6
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
27 mg
Protein
9 g
Kalorie
1467 kJ /
350 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thicken Mode
17 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1hod. 10min.
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4hod. 25min.
Chocolate Orange Mousse
2hod. 20min.
Lemon Curd
20min.
Choron Sauce
20min.
Hollandaise Sauce
15min.
Onion Ricotta Cakes with Sage
1hod.
Passion Fruit Soufflé
35min.
Lemon Curd
1hod.
Hollandaise Sauce
15min.
Quenelles with Watercress Sauce
2hod. 45min.
Quick Cheese Soufflés
45min.