
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g sugar
- 2 oranges 4-6 thin peelings of skin (see tip) and 90 g juice
- 30 g orange liqueur (e.g. Grand Marnier)
- 6 egg yolks from medium eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 350 kcal / 1467 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 37 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 27 mg
Alternativní recepty
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 Min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Creamy French Dressing
5 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min