Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g sugar
- 2 oranges, 4-6 thin peelings of skin (see tip) and 90 g juice
- 30 g orange liqueur (e.g. Grand Marnier)
- 6 egg yolks, from medium eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1467 kJ / 350 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20 min
Peach Pavlova
5h 30 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10 min
Classic Zabaglione
15min
Shallot Tarte Tatin
2h
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10h 55min
Chocolate Mousse
3h 20 min
Hollandaise Sauce
15min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48u.
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min