Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g sugar
- 2 oranges, 4-6 thin peelings of skin (see tip) and 90 g juice
- 30 g orange liqueur (e.g. Grand Marnier)
- 6 egg yolks, from medium eggs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1467 kJ / 350 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 Min
Classic Zabaglione
15 Min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 Std. 15 Min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 Min