Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
腌豆腐
- 300 克 老豆腐 ,切片(每片约1厘米)
- 2 汤匙 麻油
- 2 汤匙 酱油
- 1 茶匙 蜂蜜
- 1 茶匙 柠檬汁
- 1 茶匙 红糖
- 1 汤匙 米醋
- ½ 茶匙 干辣椒片
酸甜酱
- 70 克 去核李子干
- 40 克 酱油
- 30 克 米醋
- 1300 克 水
- 1 茶匙 五香粉 (见要诀)
- 1 ½ 茶匙 干辣椒片
- 3 茶匙 麻油
- 150 克 西芹 ,切片
- 2 茶匙 盐
- 2 汤匙 米醋
- 200 克 糙米
- 1 茶匙 油
- 250 克 胡萝卜 ,切片
- ½ 茶匙 糖
- 麻油 ,油煎用
- 新鲜豆芽 ,上菜用
- 1 根 葱 ,切片
- 日本酸姜 ,上菜用
- 1 汤匙 芝麻 ,上菜用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2189.2 kJ / 521.2 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 49.6 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 2730.8 mg