Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 克 干燥绿扁豆
- 水 ,浸泡用
煎扁豆沙拉
- 150 克 黄洋葱 ,切块
- 15 克 新鲜意大利芹 ,只取叶子
- 15 克 新鲜香菜 ,只取叶子
- 3 茶匙 孜然粉
- 2 茶匙 摩洛哥混合香料 (见要诀)
- 1 茶匙 盐
- 300 克 橄榄油 ,油炸用
煮蔬菜
- 200 克 胡萝卜 ,切块
- 300 克 卷心菜 ,切块
- 400 克 水
- 300 克 红薯 ,切丁(每个1厘米)
- 300 克 西兰花 ,切小朵
酸奶酱和摆盘
- 200 克 原味酸奶
- 10 克 蜂蜜
- 20 克 柠檬汁
- 2 小撮 盐 ,调味用
- 2 小撮 白胡椒粉 ,调味用
- 5 枝 新鲜细香葱 ,切块
- 1 - 2 汤匙 石榴籽 (可省略)
- 30 克 新鲜嫩菠菜
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1547.8 kJ / 368.5 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 44.9 g
- Tuk
- 9 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 14.3 g
- Sodík
- 497.5 mg