Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
大蒜酸奶酱
- 1 颗 柠檬
- 1 颗 蒜头
- 230 克 希腊酸奶
- ½ 茶匙 孜然粉
- ½ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
腌制鸡肉
- 2 块 去皮鸡大胸肉 ,(大约450-560克)
- 30 克 柠檬汁
- 30 克 特级初榨橄榄油
- 1 茶匙 香菜籽粉
- 1 茶匙 红椒粉
- ½ 茶匙 孜然粉
- ½ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
米饭和鸡肉
- ¼ 茶匙 孜然籽
- 1100 克 水
- 1 茶匙 盐
- 200 克 长米
- 15 克 特级初榨橄榄油
- 220 克 萝蔓生菜 ,切薄片
- 220 克 小黄瓜 ,切4等份并切片
- 去核卡拉马塔橄榄(Kalamata olive) ,装饰用
- 100 克 紫洋葱 ,薄切半月形切片
- 220 克 樱桃番茄 ,切半
- 1 颗 柠檬 ,切片
- 新鲜莳萝 ,切碎,装饰用 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2025 kJ / 484 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1396 mg