Zařízení & příslušenství
Fermente Kırmızı Soğan
Příprava 30min.
Celkový 96hod.
500 g
Suroviny
-
kırmızı soğan dilimlenmiş (yaklaşık 1 mm)500 g
-
10 g Himalaya tuzudeniz tuzu10 g
-
su250 g
-
limon suyu30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 500 g
Sodík
1.2 mg
Protein
6 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
9 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Buharda Pişmiş Tarçınlı Çörekler
50min.
Guacamole
5min.
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
10min.
Pancar Carpaccio
Žádné hodnocení
Yasemin Pirinci Pilavı
35min.
Moscow Mule
Žádné hodnocení
Kırmızı Şaraplı Armut
3hod. 20min.
Haşlanmış Pirinç
25min.
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Žádné hodnocení
Mercimekli Vejetaryen Burger
50min.
Humus
1hod.
Pastırmalı Humus
15min.