
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Balık ve Hamur
- 15 g taze ot karışımı (kekik, fesleğen, taze rezenenin yeşil yaprakları ve maydanoz)
- 250 g su
-
20
g taze maya ufalanmış
nebo 2 tk kuru maya (7g) - 500 g un
- 3 tk tuz
- ½ limon dilimler halinde kesilmiş
- 1000 g levrek (1 adet levrek, temizlenmiş hali yaklaşık 1000 g)
Pirinç
- 2 diş sarımsak
- 40 g soğan ikiye bölünmüş
- 30 g zeytinyağı
- 500 g su
- 500 g beyaz şarap
- 1 tk tuz
- 1 yk şeker
- 350 g pirinç, uzun taneli
- 15 g fındık parçalara bölünmüş
- 15 g dolmalık fıstık, çiğ
- 15 g Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz
- 15 g badem parçalara bölünmüş
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1324.3 kcal / 5540.8 kJ
- Protein
- 70.5 g
- Tuk
- 23.4 g
- Sacharidy
- 181.3 g
- Vláknina
- 9 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Sodík
- 2521.9 mg
Alternativní recepty
Sıcak Şarap
15min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1hod. 35min
Basmati Pilavı
1hod.
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Žádné hodnocení
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Žádné hodnocení
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15min
Portakallı Sıcak Şarap
20min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Žádné hodnocení
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30min
Humus
1hod.