Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Balık ve Hamur
- 15 g taze ot karışımı (kekik, fesleğen, taze rezenenin yeşil yaprakları ve maydanoz)
- 250 g su
-
20
g taze maya, ufalanmış
nebo 2 tk kuru maya (7g) - 500 g un
- 3 tk tuz
- ½ limon, dilimler halinde kesilmiş
- 1000 g levrek, (1 adet levrek, temizlenmiş hali yaklaşık 1000 g)
Pirinç
- 2 diş sarımsak
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 30 g zeytinyağı
- 500 g su
- 500 g beyaz şarap
- 1 tk tuz
- 1 yk şeker
- 350 g pirinç, uzun taneli
- 15 g fındık, parçalara bölünmüş
- 15 g dolmalık fıstık, çiğ
- 15 g Antep fıstığı, kabuksuz, tuzsuz
- 15 g badem, parçalara bölünmüş
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 5540.8 kJ / 1324.3 kcal
- Protein
- 70.5 g
- Sacharidy
- 181.3 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 2521.9 mg
Alternativní recepty
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1h 20 min
Antrikot ve Sebze Salatalı Bun
1h 20 min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15min
Basmati Pilavı
1h
Yumurtalı Tam Buğday Makarna
1h 40min
Çikolata ve Fıstık Ezmeli Tiramisu
15min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Bulgurlu Soğuk Çorba
20min
Çin Usulü Dana Eti
1h 20 min
Hindistan Cevizli ve Mangolu Frozen Limonata
5min