Kompatibilní verze
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 20 g taze zencefil, soyulmuş, ince dilimlenmiş (2 mm)
- 60 g portakal marmeladı
- 1 tutam taze kekik yaprağı
- 20 g zeytinyağı
-
20
g balzamik sirke
nebo 20 g şeri sirkesi -
50
g porto şarabı
nebo tatlı kırmızı şarap - 550 g su
- 1 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
-
2
ördek göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yakl. 150-200 g) (bk. öneriler)
nebo 2 tavuk göğsü, derisiz (her biri yakl 225 g), boydan ikiye kesilmiş - 350 g patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (1 cm)
- ½ tk toz tatlı kırmızı biber, toz
- 30 g tereyağı
- 120 g süt
- 120 - 150 g taze börülce, temizlenmiş, gerekiyorsa ikiye bölünmüş
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krem Karamel (Flan)
2h 45 min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Haşlanmış Makarna
25 Min
Bal Kabağı Çorbası
35 Min
Sıvı Karamel
35 Min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Pesto Soslu Makarna Salatası
35 Min
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1h 35min
Buharda Göz Yumurta
15min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 Min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 Min
Haşlanmış Yumurta
20 Min