Kompatibilní verze
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 20 g taze zencefil, soyulmuş, ince dilimlenmiş (2 mm)
- 60 g portakal marmeladı
- 1 tutam taze kekik yaprağı
- 20 g zeytinyağı
-
20
g balzamik sirke
nebo 20 g şeri sirkesi -
50
g porto şarabı
nebo tatlı kırmızı şarap - 550 g su
- 1 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
-
2
ördek göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yakl. 150-200 g) (bk. öneriler)
nebo 2 tavuk göğsü, derisiz (her biri yakl 225 g), boydan ikiye kesilmiş - 350 g patates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (1 cm)
- ½ tk toz tatlı kırmızı biber, toz
- 30 g tereyağı
- 120 g süt
- 120 - 150 g taze börülce, temizlenmiş, gerekiyorsa ikiye bölünmüş
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 3136 kJ / 750 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 dk
Parçalanmış Buz
5 dk
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Žádné hodnocení
Tavuklu ve Körili Darı
35 dk
Somon Tartar
10 Min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1sa 25 dk
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1sa 15 dk
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2 Std. 5 Min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 min
Domates Soslu Patatesli Balık
50 Min
Yoğurt
19h 45min
Buharda pişmiş balık filetoları
25 dk