Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g tavuk eti, derisiz, kemiksiz ve sinirsiz (yakl. 500 g tavuk budundan çıkarılmış), küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 200 g karışık beyaz sebzeler (ör. kereviz, soğan, sarımsak, pırasa), ihtiyaca göre parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 4 dal karışık taze ot (ör. biberiye, kekik, maydanoz), sadece yaprakları
- 150 g iri taneli tuz
- 100 g beyaz şarap
- 1 kuru defne yaprağı (isteğe bağlı)
- 1 karanfil
- 5 kişniş tohumu
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsiyon
- Kalorie
- 2714 kJ / 649 kcal
- Protein
- 58 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 35 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Domates Salçası
2sa 20 dk
Öğütülmüş baharatlar
5min
İrice rendelenmiş çikolata
5min
Sebze Bulyon
1 Std.
Et Bulyon
45 Min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2sa 20 dk
Tavuklu Mısır Çorbası, Brokolili Tuzlu Kek
1h 25min
Kakaolu Nohut Topları
20 min
Coleslaw Salatası
15 Min
Ketçap
1h 15min
Dana Stroganoff
1 Std.
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55 Min