
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g tavuk eti, derisiz, kemiksiz ve sinirsiz (yakl. 500 g tavuk budundan çıkarılmış), küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 200 g karışık beyaz sebzeler (ör. kereviz, soğan, sarımsak, pırasa), ihtiyaca göre parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 4 dal karışık taze ot (ör. biberiye, kekik, maydanoz), sadece yaprakları
- 150 g iri taneli tuz
- 100 g beyaz şarap
- 1 kuru defne yaprağı (isteğe bağlı)
- 1 karanfil
- 5 kişniş tohumu
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsiyon
- Kalorie
- 649 kcal / 2714 kJ
- Protein
- 58 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Falafel
1hod. 25min
Karamelize Kırmızı Soğan Chutney
24hod.
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45min
Hindistan Cevizi Sütü
15min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5min
Et Bulyon
45min
Sebze Bulyon
1hod.
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Pesto Sosu
15min
Ketçap
1hod. 15min
Mayonez
10min