Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di origano fresco, le foglioline lavate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di burro morbido
- 2 bistecche di filetto di manzo (180-200 g l'una, spessore 3 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 2 foglia di alloro secca
- 1850 g di acqua
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1415.5 kJ / 1753 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Insalata di cavolo cappuccio (TM6)
15min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Insalata di verdura e frutta
10min
Albumi montati a neve
5 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 godz. 20 min
Integratore per le difese immunitarie
5 min
Agnello in salsa di pepe rosa
45 min
Focaccia con pomodori
40min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min