Kompatibilní verze
Macarons rellenos de salmón y crema de roquefort
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almendra y azúcar glas
- 95 g de almendra molida (no casera)
- 95 g de azúcar glas (p. ej. Hacendado® o Azucarera®)
Para desengrasar el vaso
- 300 g de agua
- 50 g vinagre
Merengue italiano
- 75 g de azúcar
- 20 g agua
- 2 claras de huevo a temperatura ambiente (65 g)
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario blanco (en pasta o en gel)
Crema de roquefort y salmón
- 100 g de queso cremoso
- 50 g de queso roquefort
- 100 g de salmón ahumado
Montaje
- cebollino fresco picado para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 197 kJ / 47 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 51.2 mg
Alternativní recepty
Bollos brasileños de queso
40min
La conserva de atún
6h 30min
Corona de Pascua de Challah con ajonjolí y huevo
Žádné hodnocení
Karaoke cóctel
10 Min
Tartaletas de mantequilla con crema de queso
1 Std.
Soufflé de queso de cabra fresco
30min
Canelones de confit de pato
1 Std.
Tartar dos salmones
20 Min
Flanes de espinacas, queso y atún
45min
Guirnalda de pavlova con coulis de frambuesa
6h
Ponche de mango, melocotón y piña
15 Min
Pavlova con frutos rojos y coulís de frambuesa
4h 40 min