Macarons rellenos de salmón y crema de roquefort

Macarons rellenos de salmón y crema de roquefort

4.9 15 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 2hod. 30min.
40 unidades

Suroviny

Almendra y azúcar glas
  • 95 g de almendra molida (no casera)
  • 95 g de azúcar glas (p. ej. Hacendado® o Azucarera®)
Para desengrasar el vaso
  • 300 g de agua
  • 50 g vinagre
Merengue italiano
  • 75 g de azúcar
  • 20 g agua
  • 2 claras de huevo a temperatura ambiente (65 g)
  • 1 punta de cuchillo de colorante alimentario blanco (en pasta o en gel)
Crema de roquefort y salmón
  • 100 g de queso cremoso
  • 50 g de queso roquefort
  • 100 g de salmón ahumado
Montaje
  • cebollino fresco picado para espolvorear

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 51.2 mg
Protein 1.5 g
Kalorie 197 kJ / 47 kcal
Tuk 2.5 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 4.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...