Kompatibilní verze
Macarons rellenos de salmón y crema de roquefort
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Almendra y azúcar glas
- 95 g de almendra molida (no casera)
- 95 g de azúcar glas (p. ej. Hacendado® o Azucarera®)
Para desengrasar el vaso
- 300 g de agua
- 50 g vinagre
Merengue italiano
- 75 g de azúcar
- 20 g agua
- 2 claras de huevo a temperatura ambiente (65 g)
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario blanco (en pasta o en gel)
Crema de roquefort y salmón
- 100 g de queso cremoso
- 50 g de queso roquefort
- 100 g de salmón ahumado
Montaje
- cebollino fresco picado para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 197 kJ / 47 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 51.2 mg
Alternativní recepty
Devil's Food Cake (Tarta de chocolate) - EEUU
5hod.
Crema de calabaza con langostinos dorados
1h
Guacamole con pimiento asado y pipas de calabaza
1h
Taco Sushi
1h
Croissants de salmón, crema de queso y lechuga
78h
Choux de trucha ahumada
1h 20min
Helado de frutos secos con crumble de cítricos y flores
17sa 15 dk
Bombones de chocolate vieneses
50 Min
Piruletas de galette des rois
1h 30min
Rogalach
2hod. 30min
Tartar dos salmones
20min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 Min