Zařízení & příslušenství
Musaka
Příprava 50min.
Celkový 1hod. 55min.
6 porcí
Suroviny
-
120 gramů parmazánu na kousky
-
20 gramů strouhanky
-
200 gramů cibule napůl
-
3 stroužky česneku
-
50 gramů olivového oleje
-
400 gramů jehněčího mletého masa
-
400 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
200 gramů vody
-
100 gramů červeného vína
-
3 polévkové lžíce rajčatového protlaku
-
3 špetky mletého kmínu
-
1 polévková lžíce sušeného oregana
-
1 polévková lžíce mletého sušeného rozmarýnu
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
2 ½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mleté skořice
-
500 gramů salátových brambor oloupaných, na plátky (5 mm)
-
400 gramů lilku na plátky (1 cm)
-
500 gramů mléka
-
40 gramů másla
-
40 gramů hladké mouky
-
2 špetky mletého bílého pepře
-
2 špetky mletého muškátového oříšku
-
2 vejce
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
30 g
Kalorie
2304 kJ /
550 kcal
Tuk
31 g
Vláknina
4.2 g
Sacharidy
32 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
V Řecku
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mátová marináda se sirupem z granátového jablka
5min.
Galette s ratatouille pro TM6
1hod. 30min.
Panellets
11hod. 20min.
Hummus
5min.
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40min.
Mango lasi pralinky
Žádné hodnocení
Mandlové cihličky s olivami
Žádné hodnocení
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min.
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30min.
Bigos
1hod. 30min.
Vitello tonato
2hod.
Hummus
5min.