Zařízení & příslušenství
Rizoto s parmazánem
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů sýru, parmazánu na kousky (3 cm)
-
1 šalotka (cca 30 gramů)
-
40 gramů másla
-
10 gramů extra panenského olivového oleje
-
320 gramů rizoto rýže (např. Carnaroli, Arborio), 14 - 15 minut doba varu
-
60 gramů bílého vína, suchého
-
820 gramů vody
-
1 kostka bujónu (pro 0,5 l vody) nebo zeleninového bujónu
-
½ - 1 čajová lžička soli dle chuti
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
433 kcal /
1812 kJ
Protein
9 g
Tuk
15 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
1.8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Milánské rizoto
30min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min
Houbové rizoto
40min
Holandská omáčka
15min
Holandská omáčka
15min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Rizoto s uzeným sýrem
35min
Rizoto s kari a mrkví
30min
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Špagety Carbonara
40min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min