
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di cipolle a fette
- 30 g di burro a pezzi
- 300 g di brodo di pollo concentrato
- 20 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
- 30 g di farina tipo 00
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 674 kcal / 2826 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 54 g
- Sacharidy
- 40 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Sodík
- 1823 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1hod.
Guancia di maiale sottovuoto
8hod. 30min
Salsa bernese
20min
Pulled pork a Cottura Lenta
7hod.
Fonduta svizzera
20min
Contorno di patate sauté sottovuoto
2hod.
Uova alla coque in salsa alla senape
30min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1hod. 35min
Salsa olandese (TM6)
15min
Ravioli cinesi di carne
1hod. 35min
Ravioli di gamberi al vapore
1hod. 15min
Tortillas messicane con maiale
1hod. 20min