Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio di oliva
- 300 g di cipolle a fette
- 30 g di burro a pezzi
- 300 g di brodo di pollo concentrato
- 20 g di panna da cucina (18% di grassi circa)
- 30 g di farina tipo 00
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 600 g
- Kalorie
- 2826 kJ / 674 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 54 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 1823 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5 Std.
Sushi misto (per 1 persona)
10 Std. 30 Min
Sgabei
3 Std.
Salsa bernese
20 Min
Succo di crescione e fragole
Žádné hodnocení
Salsa ai funghi e vino bianco
30 Min
Crema al Parmigiano Reggiano
10 Min
Salsa olandese (TM6)
15 Min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1 Std.
Fonduta svizzera
20 Min