Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g fillet dada ayam, tanpa kulit
- ½ sdt garam, sesuai selera
- ½ sdt lada hitam bubuk, sesuai selera
- 200 g keju Edam atau keju semi-keras lainnya (contoh: Gruyère, Emmental, fontina), potong kecil-kecil
- 30 g minyak zaitun
- 150 g bawang bombai, potong bagi dua
- 2 siung bawang putih
- 600 g tomat potong, kalengan atau segar
-
1
dadu kaldu sayur (untuk 0.5 l)
nebo 1 sdt penuh pasta kaldu, homemade - 1 sdt gula
- 1 ½ sdt oregano kering
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1.6 g