Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g keju panela (keju segar asal Mexico), potong kecil-kecil
nebo 200 g keju feta, potong kecil-kecil - 300 g bawang bombai, potong bagi dua
- 500 g tomat, potong kecil-kecil
- 30 g minyak
-
2
dadu kaldu (masing-masing untuk 0.5 l)
nebo 2 sdt penuh pasta kaldu, homemade - 1000 g fillet dada ayam, tanpa kulit, potong kecil-kecil (3-4 cm)
-
30
g piloncillo, potong kecil-kecil (lihat tips)
nebo 30 g gula cokelat -
20 - 30
g cabai chipotle, diawetkan (lihat tips)
nebo 1 cabai segar, biji dibuang, dipotong - 2 dried bay leaf (daun salam Eropa kering)
-
18
tostada Mexico
nebo 18 kulit taco - 250 g krim asam (sour cream)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 2417 kJ / 576 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1.9 g