Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bumbu rempah garam masala
- 2 sdt biji lada hitam
- 2 sdm biji ketumbar
-
1
sdm biji jinten putih
nebo 1 sdm biji jinten - ½ sdt pala bubuk
- 1 sdt cengkeh
- 1 sdm kapulaga bubuk
- ½ sdt kayu manis bubuk
- 1 dried bay leaf (daun salam Eropa kering)
Ayam garam masala
- 400 g tomat hancur (crushed tomatoes), kalengan
- 80 g krim asam (sour cream), 10% lemak
- 50 g mentega
- 1 sdt gula (volitelně)
- ¾ sdt garam, sesuai selera
- 500 g fillet dada ayam, tanpa kulit, potong dadu (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 1159 kJ / 277 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 1.6 g