Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g has dalam babi, iris-iris (1 cm)
- 100 g jamur kancing, iris-iris
-
75
g angggur vermouth keras
nebo 75 g Madeira wine - 100 g susu
- 60 g bawang bombai, potong bagi dua
- 1 siung bawang putih (volitelně)
- 2 sdt mustar gandum (wholegrain mustard)
- 1 sdt mustar panas (hot mustard)
-
1
dadu kaldu ayam (untuk 0.5 l)
nebo 1 sdt penuh pasta kaldu ayam, homemade - 1 sdt garam
- 1 jumput bubuk lada hitam, sesuai selera
-
2
sdm crème fraîche, min 30% lemak
nebo 2 sdm krim - 1 sdm penuh maizena
- 2 - 3 tangkai peterseli segar, untuk hiasan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 961 kJ / 230 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.8 g