
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Daging sapi dan bir rebus
- 40 g minyak zaitun
- 600 g daging sapi (for stewing), cut in cubes (2 cm)
- 1 sdt garam
- 2 jumput bubuk lada
- 150 g bawang bombai cut in pieces
- 15 g maizena
- 250 g air
- 150 g bawang prei cut in slices
- 330 gram bir hitam
- 1 sdt daun thyme segar
- 1 sdm saus Worcestershire
-
½
sdt pasta kaldu daging, homemade
nebo ½ dadu kaldu daging (untuk 0.5 l)
Pastri dan susunan
- 150 g tepung terigu
- 65 g mentega cold, cut in cubes
- 1 telur
- ½ sdt garam
- 1 kuning telur lightly whisked, for glazing
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 647 kcal / 2711 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti Bola Ayam Saus Tomat
1hod.
Ayam Serai Vietnam (Vietnamese Lemongrass Chicken)
1hod. 5min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Tumis Sapi Kimchi
Žádné hodnocení
Ayam Goreng Kunyit
Žádné hodnocení
Daging Goreng Berempah
Žádné hodnocení
Rendang Tok dengan Ketan Kuning
2hod. 45min
Bamia (Gulai Domba dengan Okra)
Žádné hodnocení
Kalkun Kukus dengan Ricotta, Bayam dan Walnut
Žádné hodnocení
Pastel Tutup Kari
Žádné hodnocení
Sop Daging dengan Kembang Kol
2hod.
Meatloaf
Žádné hodnocení