Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g lentil split merah
- 500 g air
- 120 g keju Parmesan, potong kecil-kecil
- 400 g terong
- 50 g minyak zaitun
- 200 g bawang bombai, potong bagi dua
- 3 siung bawang putih
- 1 paprika, hijau atau merah, potong kecil-kecil (berkisar 150 g)
- 400 g tomat, kalengan, termasuk jus
- 120 g red wine
- 1 sdm oregano kering
- 1 sdt bubuk jahe
- 1 - 2 sdt garam, sesuai selera
- ½ sdt bubuk lada hitam
- 40 g mentega, tambahkan untuk mengoles
- 500 g susu
- 40 g tepung terigu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 1917 kJ / 458 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 7.3 g