Pai jamur

Pai jamur

5.0 2 rating
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 40min.
6 porsi

Suroviny

  • siung bawang putih
    4
  • minyak
    10 g
  • jamur kancing segar iris-iris
    750 g
  • campuran daun-daun aromatik kering (e.g. herbes de Provence)
    ½ - 1 sdt
  • garam tambahkan sesuai selera
    ½ sdt
  • lada hitam bubuk tambahkan sesuai selera
    ¼ sdt
  • tepung terigu (15 g), tambahkan untuk taburan
    1 ½ sdm
  • mentega
    20 g
  • susu tambahkan untuk olesan
    190 g
  • puff pastry digiling
    400 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Protein 9 g
Kalorie 1452 kJ / 347 kcal
Tuk 21 g
Vláknina 4.1 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše