Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 23 - 30 g olijfolie
- 170 - 200 g gemengde groenten, om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prein...), in stukken (2 cm)
- 700 - 800 g gemengde groenten, om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak, erwten,...), in stukken
- 750 - 850 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 porties
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Hummus van rode biet
10min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Koolsoep
50 Min
Romige courgettensoep
25min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Nessuna valutazione
Romige snijbietsoep
35min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Veelzijdige stevige soep
50 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Nessuna valutazione
Bechamelsaus
15 dk
Romige tomatensoep
25min
Aardappelpuree
45min