
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 23 - 30 g extra vergine olijfolie
- 170 - 200 g gemengde groenten om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prein...), in stukken (2 cm)
- 700 - 800 g groenten, gemengd om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak, erwten,...), in stukken
- 750 - 850 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 groentebouillon voor 0,5l - 1 tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 porties
- Kalorie
- 111 kcal / 465 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Courgettesoep met munt
35min
Chocolademousse
3hod. 20min
Bechamelsaus
15min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Aardappelpuree
45min
Romige courgettensoep
25min
Bechamelsaus
15min
Veelzijdige stevige soep
50min
Havermoutpap met vers fruit
15min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min